topleft
topright

Aankomende activiteiten

Lid worden van HVV

Zoeken...

Lentefeest 30 april 2017

Rond 10 uur werden de feestelingen door de ouders afgezet aan de school K’do. Dan konden de workshops beginnen voor de feestelingen: kronen maken, wegwijzer maken met richting aanwijzers en leuke teksten over hoe zijn zedenleer ervaren, repetitie voor de namiddag en dan was het al tijd om te eten.

In de namiddag trokken de feestelingen met hun mooie kronen op naar het foto museum. Daar konden ze zelf leuke fotootjes maken en aan hun fantasie ontbrak het niet!

Dan was het al snel tijd om terug naar de school te gaan want daar waren de eerste ouders en grootouders al aanwezig. Dus snel de receptie klaar zetten: drankjes, versnaperingen en ook de zelfgemaakte zaken die de ouders zelf meegebracht hadden.

Dan was het tijd voor het optreden van de feestelingen: wat was voor hun belangrijk, een dansje, een uitleg over het symbool van de fakkel en de mannetjes, en dan verstrooien van zelfgemaakte rode hartjes en de bloem voor de mama.

En dan waren er de geschenken! En verder ging het met de nodige drankjes en versnaperingen en dit heeft wel wat langer geduurd dan wij verwacht hadden.

Maar dat was niet erg, want dit bewees dat de formule een succes was.

 

HVV-RAN op het www

Groep HVV Regio Antwerpen-Noord op facebook

HVV Regio Antwerpen-Noord op Youtube

Externe link

Banner

Bezoekers aantal

We hebben 24 gasten online
Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates