topleft
topright

Aankomende activiteiten

Lid worden van HVV

Zoeken...

Lentefeest 25 maart 2017 in het heiken!

ZON! Goed voor ons springkasteel buiten! En dat had al aantrek voor het optreden van de feestelingen: schoentjes uit en met hun feestkledij was het al klimmen, schuiven en springen.
Toen de zaal tot de nok gevuld was met ouders en familieleden, was de tijd om het programma af te werken: welkom toespraak terwijl de feestelingen zich klaarmaakten voor hun optreden. Dan op mooie muziek brachten de feestelingen op het podium hun wenskaart (Als ik een held was…-) in de wensboom. Tijd voor hun versje “ Ik ben een superheld en daarna het verhaal van “ de slak en de walvis “ dat door de feestelingen werd uitgebeeld. Nadien konden ze 1 voor 1 hun wens zelf voorlezen: vrede, liefde, mensen helpen, vliegen enz. alles kwam aan bod.
Tijd voor hun diploma, het geschenk voor de ouders en natuurlijk de geschenken voor de feestelingen zelf niet vergeten, met dank aan VUB, HVV, DeMens.NU en onze afdeling zelf.
Op naar buiten dan in de zon voor de workshops met grimm, vruchtensaté maken, kronen, enz. en natuurlijk het springkasteel bestormen.
Ouders en familieleden konden dan buiten in de zon genieten van onze snacks en één of meerdere drankjes.
Proficiat aan de juffen NCZ Niky, Maureen en Sara voor het optreden van de feestelingen! Bedankt ook alle medewerkers om van 10 uur ’s morgens tot 18 uur ’s avonds alles in orde te brengen en terug af te breken en op te ruimen.
Moe maar tevreden konden we ons tweede Lentefeest afsluiten. Nog één Lentefeest en twee FVJ’s te gaan!

 

HVV-RAN op het www

Groep HVV Regio Antwerpen-Noord op facebook

HVV Regio Antwerpen-Noord op Youtube

Externe link

Banner

Bezoekers aantal

We hebben 19 gasten online
Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates