topleft
topright

Aankomende activiteiten

Lid worden van HVV

Zoeken...

Lentefeest Toverbos 18 maart 2017

Ons eerste Lentefeest in Toverbos is voorbij, dus nog 2 Lentefeesten en 2 FVJ te gaan.

Hoewel het nog vroeg was waren al onze medewerkers op tijd aanwezig. De zaal en podium waren al mooi versierd. Dus nog wat dranken fris zetten, de ballonnen reeksen mooi verdelen en de geschenken klaarzetten.

Daar waren de eerste feestelingen en hun familie al! Mooi gekleed in leuke pakjes voor de jongens en feestelijke kleedjes voor de meisjes. De zaal liep stilaan vol en met 152 volwassenen waren alle zitjes bezet.

Tijd voor de leerkrachten NCZ om de aanwezigen te verwelkomen en het spektakel kon beginnen. Een leuk verhaaltje en dansje, wat was voor de feestelingen zelf belangrijk, een dvd NCZ, wat leuke foto’s van de feestelingen op het scherm. Het verliep allemaal perfect en applaus was er genoeg en de flitslichten van ouders en familie gingen snel aan en uit om alles vast te leggen.

Een korte toespraak van Vic en dan was de tijd om hun zelfgemaakte cadeau voor de ouders; hun diploma en natuurlijk de geschenken uit te delen.

Tijd voor het optreden van de clown Michael met zijn droomballon: gejoel, gelach van de kinderen wees erop dat zijn optreden een succes was. Maar ook de mama’s en de papa’s werden erin betrokken. En voor de winnaars van zijn spelletjes waren er ook leuke geschenkjes. Men kon ook op de foto met de clown.

Ondertussen was onze bar geopend en daar waar wijn dachten dat de mensen in de voormiddag voor koffie of thee zouden kiezen, was het de cava en de frisdranken die werden besteld om de snacks door te spoelen.

Nadien was er voor ons het noodzakelijke opruimen van de zalen, maar met onze vaste ploeg vrijwilligers en de leerkrachten was deze klus toch ook nog snel gedaan. Nog even napraten over het verloop en wat er goed en minder goed was om dit de volgende keer nog beter te doen.

Bedankt leerkrachten Sofie, Eve en Natalie!

Bedankt ook mensen van onze afdeling!

Op naar volgend Lentefeest!

 

HVV-RAN op het www

Groep HVV Regio Antwerpen-Noord op facebook

HVV Regio Antwerpen-Noord op Youtube

Externe link

Banner

Bezoekers aantal

We hebben 9 gasten online
Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates