topleft
topright

Aankomende activiteiten

Lid worden van HVV

Actie kerkuittredingVoelt u zich nog thuis in de kerk?

Zoeken...

HVV Regio Antwerpen-Noord
Toneelvoorstelling: GEBROKEN GLIMLACH

Op woensdag 16 mei 2012 organiseerde HVV regio Antwerpen-Noord een toneelvoorstelling in de Ekerse Theaterzaal voor een doelpubliek van leerlingen van het 1ste, 2de en 3de jaar secundair onderwijs, alsook het 6de leerjaar lager onderwijs en alle andere personen die dit toneelstuk graag wilde bijwonen. 

“Gebroken Glimlach” is een theatervoorstelling van ETA en werd geschreven door Guy Didelez en Dirk Dobbeleers. Zij werkten hiervoor samen met de Vereniging voor Aangeboren Gelaatsafwijkingen (VAGA).

Het verhaal gaat over Kaat die geboren is met een lipspleetje, maar ze wil niet dat iemand er iets van merkt. Daarom kiest ze voor een laatste operatie. Een neuscorrectie. Kobe doet het jaar over, maar zijn prestaties zijn nog niet schitterend. Kobe wordt gepest omwille van zijn slechte resultaten en omwille van zijn ‘zotte’ broer. Hij vindt een uitlaatklep in zijn muziek. Iets wat zijn broer jammer genoeg niet gelukt is. Kaat en Kobe leren elkaar kennen. Twee werelden van verschil.


Trailer van het toneelstuk :

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

(Bron Etaproducties)


Extra informatie over deze productie van Etaproducties:
http://www.etaproducties.be/?page_id=579

www.vaga.be

 
Feest Vrijzinnige Jeugd - 11,12 en 13 mei 2012

’t Is weeral voorbij: ons zoveelste FVJ weekend en feest!
Het was een zeer goede en vooral hongerige groep feestelingen dit jaar: alles was op en we zijn nog bij moeten gaan halen voor de barbecue! Ze hebben genoten van de verschillende spelen die de juffen hadden georganiseerd, ze waren eerst wat terughoudend bij het begin van het Geelland-Blauwland spel dat door de 4 monitors weer eens in goede banen werd geleid, de hotdogs gingen er vlotjes binnen en de BBQ was een succes.

Ze maakten een mooie vredesboom waar ze hun eigen onderwerp mochten in ophangen. Hun zelfgemaakte T shirts waren een uiting van hun gevoelens. Sommige meisjes werden een beetje verliefd op de DJ die er ook dit jaar weer een knalfuif van maakte.

Terug bij hun ouders konden ze vertellen over hun weekend en zelf gaven ze een staaltje weg van wat de jongeren het meest zelf willen in deze wereld. Vooral vrede, geen oorlog, geen honger, respect, enz. ... De geschenken vielen zeker ook in de smaak!

Dat dit jaar ook weer eens een fantastisch feest is geweest bewezen de woorden van dank die wij mochten ontvangen van de kinderen zelf en hun ouders die de medewerkers kwamen bedanken na het feest. Dat doet altijd plezier. Want zonder de uitzonderlijke hulp van de knappe groep medewerkers kunnen wij dit niet! Bedankt dan ook aan iedereen die zowel tijdens het weekend als tijdens de receptie en feestmaal heeft meegeholpen. Moe maar tevreden heeft de groep na een beetje opruimen nog wat gezellig nagekaart.

En nu? Nu beginnen we weeral met de voorbereiding van het feest voor volgend jaar!

Vic Van MeelDeze volledige fotoreportage kan gedownload worden op

 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 Volgende > Einde >>

Pagina 14 van 14
Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates