topleft
topright

Aankomende activiteiten

Lid worden van HVV

Actie kerkuittredingVoelt u zich nog thuis in de kerk?

Zoeken...

HVV Regio Antwerpen-Noord
DAE quiz 25 maart 2017

Ondanks hun vele werk tijdens de dag van ons Lentefeest trok ’s avonds onze quiz ploeg naar Ekeren voor deelname aan de DAE quiz.
Vermoeid of niet, het ging vlot en op zeker ogenblik stonden we zelfs tweede in de rangschikking.
Maar in ronde  9 en 10 kregen we een terugval ( moe of drank ?) en werden we uiteindelijk toch mooi vijfde ! Proficiat!
We hebben ons geamuseerd en volgend jaar op 31 maart 2018 gaan we zeker terug meedoen en proberen nog beter te scoren!

 
Lentefeest 25 maart 2017 in het heiken!

ZON! Goed voor ons springkasteel buiten! En dat had al aantrek voor het optreden van de feestelingen: schoentjes uit en met hun feestkledij was het al klimmen, schuiven en springen.
Toen de zaal tot de nok gevuld was met ouders en familieleden, was de tijd om het programma af te werken: welkom toespraak terwijl de feestelingen zich klaarmaakten voor hun optreden. Dan op mooie muziek brachten de feestelingen op het podium hun wenskaart (Als ik een held was…-) in de wensboom. Tijd voor hun versje “ Ik ben een superheld en daarna het verhaal van “ de slak en de walvis “ dat door de feestelingen werd uitgebeeld. Nadien konden ze 1 voor 1 hun wens zelf voorlezen: vrede, liefde, mensen helpen, vliegen enz. alles kwam aan bod.
Tijd voor hun diploma, het geschenk voor de ouders en natuurlijk de geschenken voor de feestelingen zelf niet vergeten, met dank aan VUB, HVV, DeMens.NU en onze afdeling zelf.
Op naar buiten dan in de zon voor de workshops met grimm, vruchtensaté maken, kronen, enz. en natuurlijk het springkasteel bestormen.
Ouders en familieleden konden dan buiten in de zon genieten van onze snacks en één of meerdere drankjes.
Proficiat aan de juffen NCZ Niky, Maureen en Sara voor het optreden van de feestelingen! Bedankt ook alle medewerkers om van 10 uur ’s morgens tot 18 uur ’s avonds alles in orde te brengen en terug af te breken en op te ruimen.
Moe maar tevreden konden we ons tweede Lentefeest afsluiten. Nog één Lentefeest en twee FVJ’s te gaan!

 
UNICEF QUIZ 18 maart 2017!

Na een ochtend meegewerkt te hebben aan ons eerste lentefeest; trok een ploeg van onze afdeling ’s avonds naar Aartselaar om er deel te nemen aan de Unicef Quiz! Al enkel jaren nemen we deel aan deze quiz om Unicef in hun werk te steunen.

Maar blijkbaar heeft het ochtendwerk onze geesten wat beneveld, want het was een zeer goede quiz, maar onze juiste antwoorden kwamen niet zo vlot!

Voornaamste was dat we met onze deelname aan de quiz, de tombola en het kopen van versnaperingen ons Euro centje hebben bijgedragen en hopelijk Unicef toch wat geholpen hebben.

De uitslag? Dat is een doordenkertje! Er waren 23 ploegen (veel professionals) en we werden 19 de en toch waren we laatst! Hoe kan dat?

Als je het antwoord weet kan je gerust meedoen met onze ploeg op een volgende quiz!

 
Lentefeest Toverbos 18 maart 2017

Ons eerste Lentefeest in Toverbos is voorbij, dus nog 2 Lentefeesten en 2 FVJ te gaan.

Hoewel het nog vroeg was waren al onze medewerkers op tijd aanwezig. De zaal en podium waren al mooi versierd. Dus nog wat dranken fris zetten, de ballonnen reeksen mooi verdelen en de geschenken klaarzetten.

Daar waren de eerste feestelingen en hun familie al! Mooi gekleed in leuke pakjes voor de jongens en feestelijke kleedjes voor de meisjes. De zaal liep stilaan vol en met 152 volwassenen waren alle zitjes bezet.

Tijd voor de leerkrachten NCZ om de aanwezigen te verwelkomen en het spektakel kon beginnen. Een leuk verhaaltje en dansje, wat was voor de feestelingen zelf belangrijk, een dvd NCZ, wat leuke foto’s van de feestelingen op het scherm. Het verliep allemaal perfect en applaus was er genoeg en de flitslichten van ouders en familie gingen snel aan en uit om alles vast te leggen.

Een korte toespraak van Vic en dan was de tijd om hun zelfgemaakte cadeau voor de ouders; hun diploma en natuurlijk de geschenken uit te delen.

Tijd voor het optreden van de clown Michael met zijn droomballon: gejoel, gelach van de kinderen wees erop dat zijn optreden een succes was. Maar ook de mama’s en de papa’s werden erin betrokken. En voor de winnaars van zijn spelletjes waren er ook leuke geschenkjes. Men kon ook op de foto met de clown.

Ondertussen was onze bar geopend en daar waar wijn dachten dat de mensen in de voormiddag voor koffie of thee zouden kiezen, was het de cava en de frisdranken die werden besteld om de snacks door te spoelen.

Nadien was er voor ons het noodzakelijke opruimen van de zalen, maar met onze vaste ploeg vrijwilligers en de leerkrachten was deze klus toch ook nog snel gedaan. Nog even napraten over het verloop en wat er goed en minder goed was om dit de volgende keer nog beter te doen.

Bedankt leerkrachten Sofie, Eve en Natalie!

Bedankt ook mensen van onze afdeling!

Op naar volgend Lentefeest!

 
Carnaval in Ekeren

Wie Carnaval zegt denkt vooral aan Aalst, maar ook Ekeren heeft een traditie op dat  gebied.
Dus waarom niet wat publiciteit maken op zulk evenement voor onze vereniging!
We hadden nog wat leuke spullen en zakjes om uit te delen en die gingen vlot weg.
Of we er leden hebben mee bijgekregen blijft voorlopig de vraag. Maar het was een leuke bedoening.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 14
Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates