topleft
topright

Aankomende activiteiten

Lid worden van HVV

Zoeken...

Lentefeest Laerhof

Ons eerste Lentefeest op zondag 11 maart 2018 was een succes, voor 56 feestelingen en 182 familieleden op de receptie. Het werd een Djembé dag!!

Van in de voormiddag waren de feestelingen druk in de weer om hun kronen ent tekeningen te maken, en ook de nodige werkhartjes voor hun doortocht door de grote poort naar de grote school te vieren. Jan van de vzw Doedes Kaden begon dan met de opleiding voor hun voorstelling in de namiddag voor de familieleden. Hij bracht de kinderen op een reis door de wereld en op iedere plaats dat er even werd halt gehouden werden dan de plaatselijke muziek instrumenten of speciale geluiden geoefend. Dan was het tijd om ook hun djembé ensemble te oefenen. Na enkele tijde was het al redelijk goed maar in de namiddag moest er toch nog wat geoefend worden. Maar tijd om iets te eten en te ontspannen.

Ondertussen werd er in de keuken en de receptie zaal hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de receptie. Bedankt aan Margriet en mama van Katrien om te helpen.

Na de middag tijd om alles opnieuw goed in te oefenen en tegen dat de eerste familieleden aankwamen was de afstemming in orde.

Tijd voor het grote optreden. Met heel veel enthousiasme gingen de feestelingen mee op reis met Jan en ja ze wisten nog allemaal wat ze moesten doen tot groot plezier van de familieleden. Het djembé orkest deed de decibels stijgen maar het ritme was er!

Dan de huldiging van de feestelingen: na naam afroeping kregen de feestelingen hun geschenken en liepen ze door de mooie versierde boog van kleuter naar de grote school.

Dan was het de receptie en de mooie versierde tafels met allerlei snacks voor groot en klein werden dan door de aanwezigen alle eer aangedaan en samen met één drankje of meer werd er nog gezellig nagepraat.

Het was een succes feest! Bedankt Joke, Inge en Katrien, en ook de man van Katrien, de mama van Katrien en Margriet voor jullie inzet!

Op ons volgende Lentefeest zullen we trachten het succes met een andere formule nog eens over te doen.

vvm

 

HVV-RAN op het www

Groep HVV Regio Antwerpen-Noord op facebook

HVV Regio Antwerpen-Noord op Youtube

Externe link

Banner

Bezoekers aantal

We hebben 3 gasten online
Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates