topleft
topright

Aankomende activiteiten

Lid worden van HVV

Zoeken...

Een warm FVJ Noord!

Het was heel warm en zonnig en normaal zou men zeggen: mooi weer!

Maar om een ganse dag druk bezig te zijn was dat toch wat te warm. Gelukkig was er genoeg water en frisdrank voorzien en kon de graffiti van de feestelingen doorgaan in de schaduw van de bomen. Zoals steeds gaf de graffiti specialist Jassin ook nu weer de kinderen eerst wat goede raad en aanwijzingen voor het echte werk kon beginnen. Dan snel hun beschermkledij aantrekken en dan konden de feestelingen zelf aan de slag om hun kunstwerk vorm en kleur te geven.

Al middag: dus tijd om de hotdogs, fruit en drank te nuttigen. Even een kleine rustpauze en dan begon de grote djembé oefening. Eerst een haperend begin, maar stilaan kwamen de feestelingen in het goede ritme. Nog wat drinken of fruit eten en onze petjes “Respect” opzetten want de eerste ouders en familieleden kwamen al toe.

Tijd voor het optreden van de feestelingen! Met hun graffiti kunstwerk voor zich en de djembé tussen hun benen kon het recital beginnen. Dat het goed was kon men horen aan het veel en luid applaus van de ouders en familieleden, die soms zelf ritmisch mee klapten.

Even wat opruimen en na een korte toespraak werden de feestelingen door de “overstap boom” geloodst om hun geschenken in ontvangst te nemen. En dan kon de receptie beginnen met allerlei lekkere dingen en een veelvoud aan dranken waarbij een typisch Hobokens biertje “Nello” niet mocht ontbreken.

Onder de bomen was het goed vertoeven en kon er nog lang nagepraat worden.

Een geslaagd FVJ feest: zeker en vast!

Bedankt juffen Katrien en Inge en ook alle vrijwillige medewerkers!

Zo alle feesten zijn nu voorbij, dus tijd om alle dossiers af te sluiten. En dan? Ja tot volgend jaar zeker.

vvm

 

HVV-RAN op het www

Groep HVV Regio Antwerpen-Noord op facebook

HVV Regio Antwerpen-Noord op Youtube

Externe link

Banner

Bezoekers aantal

We hebben 3 gasten online
Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates