topleft
topright

Aankomende activiteiten

Lid worden van HVV

Zoeken...

Lentefeest Toverbos

Klik hier om het fotoalbum te bekijken van het Lentefeest in het Toverbos 2018

Zaterdag 24 maart 2018 startte ons tweede Lentefeest in Toverbos. De vrijwilligers waren al vroeg op post om alles in orde te brengen: zaal, springkasteel, geschenken, muziek, drank en snacks voor de receptie.

Rond 9.40 u kwamen de eerste feestelingen en hun ouders al toe: mooie jurkjes voor de meisjes en Coole kostuums voor de jongens. Na een korte toespraak tot de aanwezigen kon het feest beginnen.

Tijd om te starten: in twee groepen werden de feestelingen verdeeld om dan ofwel in de workshop of de vertelcaravan te gaan. Daarna werden ze gewisseld en ondertussen maakten de andere aanwezige kinderen gretig gebruik van het springkasteel en de fietsjes en andere speeltuigen. Ondertussen konden de ouders in ons praatcafé een drankje nuttigen en wat versnaperingen verorberen, dit onder leuke muziek. Sommige ouders gingen natuurlijk een kijkje nemen als hun feesteling in de workshop aan het werk was.

Dan kwam het optreden van de feestelingen met als thema “De geur van vriendschap. Alle feestelingen kwamen aan de beurt en juf Sofie nam met veel enthousiasme deel aan het optreden, terwijl de andere leerkrachten de teksten voorlazen. Er is misschien wel een actrice voor het Echt Antwerps Theater verloren gegaan toen Sofie voor leerkracht NCZ koos!

Het einde van het verhaal was dat de feestelingen een middel hadden gevonden om de geur van vriendschap te maken en deze werd dan ook aan de moeders overhandigd.

Dan was de tijd voor de huldiging van de feestelingen: iedere feesteling kon op het podium zijn of haar diploma ophalen en kreeg daarbij dan ook nog de geschenken. De zaal werd door de ouders voor zulk een mooi moment omgetoverd tot een foto zaal!

Nog wat napraten bij een drankje een ballon oppikken nog even in het springkasteel en dan was het weeral voorbij.

Bedankt juffen Sofie, Natalie en Gerda, het was af!

Ook dank aan onze ploeg medewerkers die alles weer vlot lieten verlopen want zonder hen kan zo een feest niet doorgaan.

Voilà, nog 1 Lentefeest te gaan en nog 2 FVJ feesten!

 

HVV-RAN op het www

Groep HVV Regio Antwerpen-Noord op facebook

HVV Regio Antwerpen-Noord op Youtube

Externe link

Banner

Bezoekers aantal

We hebben 3 gasten online
Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates