topleft
topright

Aankomende activiteiten

Lid worden van HVV

Actie kerkuittredingVoelt u zich nog thuis in de kerk?

Zoeken...

Lid worden van onze afdeling

U kan lid worden van onze afdeling door betaling van 12 euro. Hierbij ontvangt u dan onze uitgave van de Lichterlaaie en ook alle informatie van HVV Nationaal:

  • HVV Regio Antwerpen Noord op rekeningnr. IBAN BE 24 75120411 6938 BICA AXAB BE22 met vermelding van uw naam, volledig adres en geboortedatum voor de personen die de humanistische gedachten en waarden willen steunen.

  • HVV/OVM Regio Antwerpen Noord op rekeningnr. IBAN BE34 0000 4942 0890 BICBPOTBEB1 met vermelding van uw naam, volledig adres en geboortedatum voor de leerkrachten, ouders, familieleden en sympathisanten van de leerlingen die de cursus niet confessionele Zedenleer steunen en tevens onze humanistische en vrijzinnige overtuiging delen.


    Als u werkelijk uit de bol wil gaan mag u ook lidgeld storten op beide rekeningen en dan bent u lid van onze twee afdelingen en bent u zeker dat u geen enkele activiteit  zal moeten missen. Aan u de keuze!


    Er bestaat ook nog sociaal lidgeld van slechts 6 euro en dit is van toepassing voor studenten en gehandicapten op voorlegging van een schriftelijke verklaring.

 

 

HVV-RAN op het www

Groep HVV Regio Antwerpen-Noord op facebook

HVV Regio Antwerpen-Noord op Youtube

Externe link

Banner

Bezoekers aantal

We hebben 3 gasten online
Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates